A Review Of بیماری پسوریازیس سر
A Review Of بیماری پسوریازیس سر
Blog Article
حدود ۰٫۳ تا ۰٫۷ درصد از مردم در طول زندگی خود به عنوان بیمار اسکیزوفرنی تشخیص داده میشوند
گوارشی: تهوع، افزایش وزن، یبوست، دیس پپسیا، اسهال، استفراغ، خشکی دهان، سیالوره، ادم زبان، آنورکسیا، دل درد، دیس فاژیا، خونریزی از مقعد، سندروم buccoglossal
ایلوپریدون برای درمان اختلالات روان پریشی (روحی و روانی) استفاده می شود، اختلالاتی مانند اسکیزوفرنی.
مبتلایان به این بیماری غالبا نیاز به خدمات مستمر روانپزشکی دارند. در فرد مبتلا به اسکیزوفرنی فعالیت ذهنی و روانی دستخوش تغییر میشود. در مرحله حاد بیماری فعالیتهای هیجانی، رفتاری و فکری عملکرد طبیعی خود را از دست میدهند.
مفهوم مدل زیسترواناجتماعی مدل زیسترواناجتماعی و کاربرد آن
ترکیبی از ژنتیک و عوامل زیست محیطی در پیشرفت اسکیزوفرنی ایفای نقش میکنند. افراد با سابقه خانوادگی اسکیزوفرنی که از جنون گذرا یا خود محدودگری رنج میبرند به احتمال ۲۰–۴۰٪ بیماریشان یک سال بعد مشخص میشود.
اما این به معنی ابتلا قطعی کسی که با فرد مبتلا رابطه نسبی (خونی) دارد، نیست.
اسئوئید استئوما چیست؟ علل و علائم اسئوئید استئوما چیست؟
مسری است و روی قسمتی از ناخنها بهخصوص ناخن پا تاثیر میگذارد.
عفونت قارچی پوست معمولاً به دلیل رشد بیش از حد قارچها روی پوست ایجاد میشود. قارچها به طور طبیعی در محیط پوستی وجود دارند، اما زمانی که شرایط محیطی مناسبی برای رشد آنها فراهم شود، میتوانند ایجاد عفونت کنند. عوامل متعددی میتوانند به این افزایش رشد کمک کنند: رطوبت و گرما قارچها در محیطهای گرم و مرطوب بهترین رشد را دارند. به همین دلیل، نواحی بدن که معمولاً عرق میکنند یا مرطوب هستند (مانند کف پاها، فضاهای بین انگشتان و زیر بغل) بیشتر در معرض خطر هستند. تماس با فرد یا سطح آلوده قارچها میتوانند از طریق تماس مستقیم با فرد آلوده یا به واسطه استفاده از وسایل شخصی مانند حوله، لباس و کفشهای مشترک منتقل شوند. بیماری پسوریازیس ناخن سیستم ایمنی ضعیف افرادی که سیستم ایمنی ضعیفتری دارند، مانند کسانی که تحت درمان با داروهای سرکوبکننده سیستم ایمنی هستند یا مبتلا به بیماریهای خودایمنی یا دیابت هستند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به عفونتهای قارچی قرار دارند.
مطالب ارائه شده در مجله سلامتی دکتریاب، بیشتر جنبه اطلاع رسانی و آگاهی دهنده دارد و به هیچگاه توصیه های درمانی و خوددرمانی ندارد.
داروهای اسکیزوفرنی از جمله داروهایی هستند که بدون تجویز پزشک قابل دسترس نیست. ما از شما خواستاریم داروهایی که در این مقاله ذکر نشده اند را در قسمت کامنت ها با ما در میان گذاشته و ما بعد از تحقیقات کامل به لیست داروهای اسکیزوفرنی اضافه نماییم.
شما میتوانید از طریق سایت دکترتو با بهترین پزشکان در ارتباط باشید. در دکترتو علاوه بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره آنلاین با متخصص پوست وجود دارد.
سیاست انتشار مطالب سیاست انتشار مقالات پزشکی در دکترتو